Perfect Touch Foundation

Perfect Touch Foundation

Egaliseert de huid en vormt de basis van je make-up look. De formule is licht en romig tegelijkertijd. De soepele textuur hecht niet in fi jne lijntjes en rimpels en heeft een middelsterke dekkingskracht.
Voor het aanbrengen kun je je vingertoppen gebruiken of een speciale foundationkwast.
Perfect Touch Foundation is verkrijgbaar voor vier huidtinten: blank, beige, getint en donker. Kies de kleur die het dichtst bij de natuurlijke tint van je huid ligt.

Perfect Touch Foundation

Perfect Touch Creamy Concealer

De Perfect Touch Creamy Concealer bevat sterke pigmenten en wordt gebruikt voor het camoufleren van oneffen-heden, puistjes en donkere kringen. De concealer wordt meestal vóór de foundation aangebracht, maar kan ook alleen gebruikt worden.
De zachte, crème-substantie maakt Perfect Touch Creamy Concealer zeer geschikt voor de huid rondom de ogen: hij droogt niet in en loopt niet uit. Door de handige verpakking breng je de concealer eenvoudig aan. Net zoals de foundation is Perfect Touch Creamy Concealer verkrijgbaar in vier verschillende tinten.

Perfect Touch Creamy Concealer

Tip

Fixeer de foundation met een beetje poeder om een matte teint te krijgen, gebruik hiervoor een zachte kwast.

Perfect Touch Mascara

Perfect Touch Mascara

Wimpers vormen de omlijsting van je ogen. Ze accentueren de kleur, laten je ogen groter lijken en geven je gezicht optisch een lift. Geen wonder dat miljoenen vrouwen mascara kiezen als make-up product nummer één. Perfect Touch heeft de vier populairste varianten van deze beauty-favoriet in het assortiment: Extreme Black, Perfect Curl, XL Volume en Waterproof mascara. Stuk voor stuk prettige formules die soepel blijven, niet korrelen en goed aan de wimpers hechten. Het borsteltje, minstens zo belangrijk, versterkt het effect van iedere mascara.

Perfect Touch Mascara
Perfect Touch Nail Polish

Perfect Touch Nail Polish

Ingetogen, klassiek, fashionable of juist lekker basic: je kunt je nagellak matchen met de kleur van je lipstick, je outfit of je stemming.
Met keuze uit 24 verschillende kleuren nagellak kun je eindeloos afwisselen. Perfect Touch Nagellak brengt prettig aan, dekt goed en is snel droog.

Perfect Touch Nail Polish
  • Copyright © 2019 Perfect Touch